Medial Personlig Utvecklingskurs!

Detta är en kurs som riktar sig till de som är nyfikna på det andliga och andevärlden. Inga förkunskaper behövs, alla är enligt mig mer eller mindre mediala. Vi börjar ifrån grunden, känner på olika energier, lär oss om chakran, auran, psykometri, lite tarot, vi mediterar mm för att sedan öppna upp oss för andevärlden. Det är en både rolig och spännande kurs, som även utvecklar dig som person och ni träffar likasinnade . Vi kör 4 heldagar  ( 25/4 26/4 9/5 & 10/5) Vi kör mellan 10- 16 med uppehåll för Lunch och fika. Kursen kostar 1800 kr för alla gångerna,. Vi håller till på Örlenvägen 32 lite utanför Tibro . Jag bjuder på fika men Lunch medtages, ni får dessutom ett diplom efter avslutad kurs. Vid intresse, frågor eller anmälan skicka mig ett pm eller .hör av er på 0735930889. Varmt välkomna Carola Claesson de Beau.

Här håller vi till i en helt underbar miljö ❤
Kategorier Okategoriserade

5 reaktioner till “Medial Personlig Utvecklingskurs!

 1. Åsa björnberg november 12, 2019 — 03:16

  Medial personlig utveklingskurs april 2020..skulle jag vilja anmäla mig till😊

  Gilla

  1. Hej vad kul 🙂 Då skriver jag upp dig .. kan du skicka dina uppgifter till min mail carolaclaesson@hotmail.com är du snäll. Mvh Carola

   Gilla

  2. Hej ! Vet inte om mitt förra svar kom fram .. men skriver upp dig ,men vill att du skriver dina uppgifter till min mail carolaclaesson@hotmail.com är du snäll. Mvh Carola

   Gilla

  3. Hej! Nu är det bara ca 2 månader kvar till nybörjarkursen i medialutveckling , 25- 26 april och 9-10 maj. kl 10-16. OBS Jag har bytt lokal då vi är lite för många för min lilla stuga. Ny adress är Häggetorpsalle`23 I Tibro. Det blir paus för fika och Lunch, Lunch får ni ta med själva ( mikro och kyl finns).. Meddela mig om ni är allergiska. Ta även med liggunderlag om ni vill ligga ner och meditera, filt kan också vara skönt (har ni aldrig mediterat förut så prova gärna det innan kursen),. Ta även med Block och penna och varmt att ha på fötterna om ni är frusna. Betalning sker via swish på nr 1231825207 ( har nu inte swish så hör av er så får ni ett bankgironr istället. Skriv namn och medial kurs som meddelande Kursen kostar 1800 kr och ska var betald senast 15/ 4, kvitto får ni på kursens första dag. Ni ska vara varmt välkomna och jag hoppas ni ser fram emot denna kurs lika mycket som jag, det ska bli både roligt och spännande och jag tror jag har fått ihop en härlig grupp. Väl mött Carola Claesson de Beau.

   Gilla

  4. Hej! Nu är det bara ca 2 månader kvar till nybörjarkursen i medialutveckling , 25- 26 april och 9-10 maj. kl 10-16. OBS Jag har bytt lokal då vi är lite för många för min lilla stuga. Ny adress är Häggetorpsalle`23 I Tibro. Det blir paus för fika och Lunch, Lunch får ni ta med själva ( mikro och kyl finns).. Meddela mig om ni är allergiska. Ta även med liggunderlag om ni vill ligga ner och meditera, filt kan också vara skönt (har ni aldrig mediterat förut så prova gärna det innan kursen),. Ta även med Block och penna och varmt att ha på fötterna om ni är frusna. Betalning sker via swish på nr 1231825207 ( har nu inte swish så hör av er så får ni ett bankgironr istället. Skriv namn och medial kurs som meddelande Kursen kostar 1800 kr och ska var betald senast 15/ 4, kvitto får ni på kursens första dag. Ni ska vara varmt välkomna och jag hoppas ni ser fram emot denna kurs lika mycket som jag, det ska bli både roligt och spännande och jag tror jag har fått ihop en härlig grupp. Väl mött Carola Claesson de Beau.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close