God fortsättning ❤

Idag för precis 1 år sedan startade jag mitt företag… Det har varit ett magiskt år som verkligen gått över mina förväntningar♥️ Nu börjar ett nytt år och jag hoppas att det kommer bli ännu bättre… Med fler som kommer upptäcka Reikins magiska egenskaper och fler som vill gå kurs eller ta ett snack med de i andevärlden… missa inte min tävling på facebook, där jag lottar ut en healingbehandling… varmt välkomna att deltaga eller boka tid .. Namaste Carola.

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close