Feedback från kunder ♥️♥️♥️♥️

Vill bara ge dig lite feedback så här några dagar efter Reikin. Värken i nacken och ryggen är borta, knät känns men har inte gjort så lite ont på länge. Sist men inte minst så mår jag bra, har förlikat mig med att det som varit har varit och kan inte skada mig mer🥰
Jag jordar mig varje morgon och har börjat så smått att ha kontakt med pappa❤
Tack för det du gör💕💕

Detta är efter en enda behandling… Jag har sagt det förr .. Reiki är fantastisk ♥️♥️♥️ (fått tillåtelse att dela detta )

Hej, jag kände stor skillnad i kroppen o psyket med, piggare o mer energi o jag tänker annorlunda om o hur jag tacklar mina ”gamla problem” jag ser det på ett annat sätt nu o har släppt mkt gammalt ältande, och det är också på en behandling. Jag ska dock boka en tid framöver för mer energi 😉❤️👍 jag är så tacksam att jag hittade dig o även när vi gjorde seans/pratade med andra sidan, oj så bra o skönt det kändes efteråt!

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close