Information ang Corona viruset!!!

Jag förstår såklart om ni som bokat tid hos mig vill avboka eller byta tid nu i dessa tider .. jag fortsätter ta emot kunder så länge inte jag själv känner mig sjuk å jag ber er som bokat avbokar om ni själva känner er sjuka … Jag kan ju även skicka healing på distans… Då ligger ni hemma på soffan eller sängen medans jag skickar healing till er .. det är lika effektivt .. det enda är att jag inte brukar får till mig bilder och budskap som jag annars får … En distanshealing tar ca 30 min och kostar 250 kronor . Distanshealing går ej under friskvård tyvärr så ni är medvetna om det .. jag har inga lediga tider för fysisk healing förrän i mitten av maj som det ser ut nu .. Distanshealing har jag dock gått om tider .. Gå gärna in på Reikiförbundet.se å läs på om Reiki och vad den kan göra för just dig.. Ta hand om er ♥️♥️♥️

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close