Distanshealing med andlig vägledning ❤❤❤

Det är så roligt att när jag numera gör Reikihealing på distans nu även får andliga budskap… det har jag inte fått förut, utan bara vid fysiska healingar, men övning ger tydligen färdighet 🥰🙏❤ Så ni som inte vågar er till mig är välkomna att boka en distanshealing istället.. kram Carola

Kategorier Okategoriserade

3 reaktioner till “Distanshealing med andlig vägledning ❤❤❤

 1. Jag har kämpat med kronisk depression med ångest samt total utmattning . Blir aldrig bättre och försökt medicinera bort allt så jag har känt nå form av välbefinnande lust energi och glädje. Försökt med all form av självhjälp utan framgång.
  Mvh
  Ronja

  Gilla

  1. Hej ! Hjälper sig gärna .. har hjälpt många I din situation. Skriv till mig på carolaclaesson@hotmail.com eller smsa på 0735930889. Mvh Carola Claesson de Beau

   Gilla

  2. Hej! Kontakta mig via mail carolaclaesson@hotmail.com eller sms 0735930889 istället, så ska jag försöka hjälpa dig .. mvh Carola

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close