Vad säger dina Guider 🥰

Har du fastat i livet, har du bekymmer ,är du rådvill, har du frågor om kärlek eller ekonomi mm .. Varför inte fråga dina guider om råd 🙏❤ de som är där för dig alltid och bara har en uppgift… att guida dig i livet 😊 Men ibland är det svårt att få kontakt själv .. Jag kan ta kontakt med dem åt dig .. lyssna på vad de säger och tycker är bäst för just dig 🥰 Just nu har jag tider för detta .. kvällstider via telefon eller facetime.. kostar 350 kr och tar ca 45 min – 1 timma ,lite beroende på hur mycket info du får .. Bara att höra av dig så bokar vi en tid ..

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close