GOTT NYTT ÅR ❤

GOTT NYTT ÅR, önskar jag alla mina följare, kunder och kursare som jag har haft under detta första år som egen företagare…

Bättre start kunde jag inte önska mig .. det har gått 3 gånger bättre än jag förväntat mig och jag är så himla glad och tacksam för det.

Jag hoppas 2020 kommer bli ännu bättre och att fler kommer upptäcka Reikins fantastiska egenskaper…

Man brukar ju tänka att ett nytt år ska innebära att man gör förändringar i livet , börja träna, sluta äta godis eller

röka … Varför inte börja det nya året att ta hand om själen.. balansera chakran… ta bort blockeringar i kroppen.. allt detta gör Reikin.. den ändrar även tankar, känslor och stärker dig mentalt också .. Reiki jobbar endast för ditt högsta bästa och gör så att man orkar och klarar av att göra förändringar i livet…

Gott nytt 2020 🍾🥂♥️

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close