Kurser

Ny Reikikurs 1 & 2 ( Usui Holy Fire® III ) i Tibro ( 2,5 mil ifrån Skövde)

8-9/5 2021 09.00 – 18.00 (Intensivkurs)
2500 kr (har ni friskvårdsbidrag på jobbet så ingår Reikikurs i det ) Anmälningsavgift 500 kr och anmälan är bindande. De återfås mot sjukintyg.
Jag bjuder in till en kurs i reiki 1 & 2, det är en intensivkurs som är under en helg.

Reiki är en mycket gammal Japansk energimedicin och som senare har uppgraderats med Holy fire III.
Reiki är idag godkänt som friskvård och även godkänt av WHO. I USA, Japan, Norge Tyskland mm så praktiseras även Reiki på sjukhus och inom traditionell sjukvård.

Reikihealing ger djup avslappning, hjälper kroppen att läka, bra mot stress, trauman, själsliga sår och hjälper även till med personlig utveckling.

Under kursen får du lära dig att ge både dig själv och andra healing, även djur samt hur man ger healing på distans.
Så du kan gå kursen för att läka dig själv, för att behandla andra men också för din egna personliga utveckling. Efter 2an kan du även ta betalt för behandlingarna.
Kursen består av föreläsningar, samtal, demonstrationer och undervisning i olika reikimetoder, men så klart får du även öva på att både ge och få healing.

Det är en gedigen utbildning och är helt utifrån Usui´s ursprungliga lära om Reiki, men du får också ta del av William Lee Rands uppgradering av holy fire III som har gjort reikienergin mycket starkare.

Du får genom att gå kurs hos mig lära dig reikins historia och ideal, de olika handpositionerna,, ge reiki till dig själv och till andra och de olika reikimetoderna samt hur man skickar healing på distans.
I reiki 2 för du också ta del av olika symboler, hur man ritar dem, aktiverar och anväder dem, sedan praktiserar vi dem. Du får också placeringarna för Reiki I & II och du får ta del av reikiupplevelser som är guidade meditationer och healing.

Jag som håller kursen Heter Carola Claesson de Beau och är utbildad till Karunareikimaster Holy fire III.
Kursen hålls i min Reikistuga på Örlenvägen 32 54394 Tibro.
I kursen ingår det kursmaterial Diplom , samt fika (Lunch medtages själv)
Vid intresse eller frågor kontakta mig via mail carolaclaesson@hotmail.com eller via messenger på fb eller ring 0735 930889.

Mvh Carola Claesson de Beau/ Karunareikimaster

Nybörjarkurs i medial personlig utveckling!

Detta är en kurs som riktar sig till de som är nyfikna på det andliga och andevärlden. Inga förkunskaper behövs, alla är enligt mig mer eller mindre mediala. Vi börjar ifrån grunden, känner på olika energier, lär oss om chakran, auran, psykometri, lite tarot, vi mediterar mm för att sedan öppna upp oss för andevärlden. Det är en både rolig och spännande kurs, som även utvecklar dig som person och ni träffar likasinnade . Vi kör 4 heldagar ( 23/5, 1/6, 20,6 och 4/7) Vi kör mellan 10- 16 med uppehåll för Lunch och fika. Kursen kostar 2000 kr för alla gångerna (500 kr i anmälningsavgift, anmälan är bindande och återfås mot läkarintyg)Vi håller till på Örlenvägen 32 Tibro . Jag bjuder på fika men Lunch medtages, ni får dessutom ett diplom efter avslutad kurs. Vid intresse, frågor eller anmälan skicka mig ett pm eller .hör av er på 0735930889. Varmt välkomna Carola Claesson de Beau.

Planerar in en försättningskurs i medial utveckling…Kursen är på 4 gånger 1/11 8/11 22/11 och 29/11 kl 10 – 16… Nu går vi in lite djupare … Övar seanser healing djurkommunikation mm , och så klart många härliga meditationer . Kursen hålls hos mig i stugan på Örlenvägen 32 i Tibro. Jag bjuder på fika men Lunch tar ni med er själva. Kursen kostar 2000 kr och ni betalar 500 i anmälningsavgift som ni inte får tillbaka om ni inte kan uppvisa läkarintyg. ( Gör så då flera har hoppat av i sista sekunden ) Jag hoppas detta låter lockande och att vi blir ett härligt gäng. Anmälan görs via meddelande eller mail carolaclaesson@hotmail.com eller via sms eller telefon 0735 930889. Mvh Carola Claesson de Beau Certifierat medium

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close