Kurser

1 Dagars Healingkurs 18/6 2023

Detta är en kurs för dig som är nyfiken på Healingens magiska kraft. Alla har Healingens kraft inom sig, det gäller bara att veta hur man ska tänka och göra. På denna kursen får ni lära er
– Vad är Healing?
-Vad och vem kan man ge Healing?
-Hur fungerar det?
-Användningsområde
-Lära er hur man tar ner Healingenergin

Ni får sedan prova och öva på att köra Healing på
-Er själva
-Andra
-I grupp
-på distans

Detta är en 1 dagars kurs som hålls mellan kl 10-18. Kostar 900 kr. Fika och Diplom ingår, Lunch tar ni med själva. Kyl och micro finns.

Varmt välkomna att anmäla er på nr 0735930889 eller via mail carolaclaesson@hotmail.com.

Kursen hålls på Örlenvägen 32 Tibro

Visa mindre

Ny Reikikurs 1 & 2 ( Usui Holy Fire® III ) i Tibro ( 2,5 mil ifrån Skövde)

23-24/9 2023 09.00 – 18.00 (Intensivkurs)
2500 kr (har ni friskvårdsbidrag på jobbet så ingår Reikikurs i det ) Anmälningsavgift 500 kr och anmälan är bindande. De återfås mot sjukintyg.
Jag bjuder in till en kurs i reiki 1 & 2, det är en intensivkurs som är under en helg.

Reiki är en mycket gammal Japansk energimedicin och som senare har uppgraderats med Holy fire III.
Reiki är idag godkänt som friskvård och även godkänt av WHO. I USA, Japan, Norge Tyskland mm så praktiseras även Reiki på sjukhus och inom traditionell sjukvård.

Reikihealing ger djup avslappning, hjälper kroppen att läka, bra mot stress, trauman, själsliga sår och hjälper även till med personlig utveckling.

Under kursen får du lära dig att ge både dig själv och andra healing, även djur samt hur man ger healing på distans.
Så du kan gå kursen för att läka dig själv, för att behandla andra men också för din egna personliga utveckling. Efter 2an kan du även ta betalt för behandlingarna.
Kursen består av föreläsningar, samtal, demonstrationer och undervisning i olika reikimetoder, men så klart får du även öva på att både ge och få healing.

Det är en gedigen utbildning och är helt utifrån Usui´s ursprungliga lära om Reiki, men du får också ta del av William Lee Rands uppgradering av holy fire III som har gjort reikienergin mycket starkare.

Du får genom att gå kurs hos mig lära dig reikins historia och ideal, de olika handpositionerna,, ge reiki till dig själv och till andra och de olika reikimetoderna samt hur man skickar healing på distans.
I reiki 2 för du också ta del av olika symboler, hur man ritar dem, aktiverar och anväder dem, sedan praktiserar vi dem. Du får också placeringarna för Reiki I & II och du får ta del av reikiupplevelser som är guidade meditationer och healing.

Jag som håller kursen Heter Carola Claesson de Beau och är utbildad till Karunareikimaster Holy fire III.
Kursen hålls i min Reikistuga på Örlenvägen 32 54394 Tibro.
I kursen ingår det kursmaterial Diplom , samt fika (Lunch medtages själv)
Vid intresse eller frågor kontakta mig via mail carolaclaesson@hotmail.com eller via messenger på fb eller ring 0735 930889.

Mvh Carola Claesson de Beau/ Karunareikimaster

Nybörjarkurs i medial personlig utveckling!

Detta är en kurs som riktar sig till de som är nyfikna på det andliga och andevärlden. Inga förkunskaper behövs, alla är enligt mig mer eller mindre mediala. Vi börjar ifrån grunden, känner på olika energier, lär oss om chakran, auran, psykometri, lite tarot, vi mediterar mm för att sedan öppna upp oss för andevärlden. Det är en både rolig och spännande kurs, som även utvecklar dig som person och ni träffar likasinnade . Vi kör 4 heldagar ( 12/3,26/3,9/4 och 23/4 2023) Vi kör mellan 10- 16 med uppehåll för Lunch och fika. Kursen kostar 2000 kr för alla gångerna ( Kursen ska vara betald senast 5/3 och återfås endast med läkarintyg)Vi håller till på Örlenvägen 32 Tibro . Jag bjuder på fika men Lunch medtages, ni får dessutom ett diplom efter avslutad kurs. Vid intresse, frågor eller anmälan skicka mig ett pm eller .hör av er på 0735930889. Varmt välkomna Carola Claesson de Beau.

Planerar in en försättningskurs i medial utveckling…Kursen är på 4 gånger 1/11 8/11 22/11 och 29/11 kl 10 – 16… Nu går vi in lite djupare … Övar seanser healing djurkommunikation mm , och så klart många härliga meditationer . Kursen hålls hos mig i stugan på Örlenvägen 32 i Tibro. Jag bjuder på fika men Lunch tar ni med er själva. Kursen kostar 2000 kr och ni betalar 500 i anmälningsavgift som ni inte får tillbaka om ni inte kan uppvisa läkarintyg. ( Gör så då flera har hoppat av i sista sekunden ) Jag hoppas detta låter lockande och att vi blir ett härligt gäng. Anmälan görs via meddelande eller mail carolaclaesson@hotmail.com eller via sms eller telefon 0735 930889. Mvh Carola Claesson de Beau Certifierat medium

ART/Reiki Master Usui/Holy Fire®III kurs 3-5/6 2022

Detta är en kurs för dig som redan gått Reiki I & II och för dig som vill förstärka styrkan på Reiki och fördjupa dina kunskaper. Du får själv mycket självläkning under kursen och du förstärker din kanal till Reikikällan. Efter du gått kuren så får du även lära ut och undervisa i Reiki I, II och ART/MASTER.

Kursens Innehåll :

 • Reiki – rörelsemeditation
 • Hur du programmerar kristaller med Reiki – skicka Reiki på distans
 • Hur du använder Reiki kristallgitter som kontinuerligt sänder Reiki
 • Upplevelsen Holy Fire helande i livets flod
 • Teori om Usuis mastersymbol; betydelse och användning
 • Teori om Holy Fire®-symbolen; betydelse och användning
 • Holy Fire® III Reikimaster – Tändningar
 • Teori om hur man utför Tändningar och Placeringar
 • Vägledda meditationsövningar med Reiki – Reiki upplevelser
 • Teori om tolv himlar, ande, kropp och själ
 • Teori om autentiska och kulturella jaget
 • Hur man frigör andliga bindningar
 • Teori om En Reikimasters andliga inriktning
 • Teori om Hur du undervisar – kursupplägg
 • Diskussioner och fördjupningar efter behov
 • Diplom
 • Kursmanual

Kursen är på 3 hela dagar kl 9-18 varje dag och den kostar 5000 kr inkl moms, friskvårdsbidraget kan användas (500 i anmälningsavgift och återfås mot läkarintyg) Kursen innehåller kursmaterial, diplom, fika och frukt (meddela om du har någon allergi) Lunch medtages.

Kursen hålls i min stuga på Örlenvägen 32 ca 1 mil utanför Tibro men blir ni fler än 6 st anmälda så byter jag till en större lokal inne i Tibro.

Vid intresse eller frågor så nås jag på carolaclaesson@hotmail.com eller på telefonnr 0735930889, går även via Facebook på min sida Tro Hopp och Änglar via messiger.

Namaste Carola Claesson de Beau , Karuna Reikimaster.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close