Om mig

Carola Claesson de Beau, Karuna Reiki® Master Holy Fire IIl & Certifierat Medium

Carola Claesson de Beau, Karuna Reiki® Master Holy Fire IIl & Certifierat Medium
Jag heter Carola Claesson de Beau, har ett eget företag som heter Tro Hopp & Änglar där jag arbetar som Reiki healer och Medium. Jag är certifierad Karuna Reiki master Holy fire III & som medium. Jag har min verksamhet hemma i en liten stuga på gården och jag bor på landet i Ransberg, som hör till Tibro kommun mitt I Skaraborg, mitt I mellan Skövde, Hjo Karlsborg och Mariestad. Jag verkligen älskar att jobba som andlig vägledare och med Reiki energin. Det bästa av allt är att jag får hjälpa andra till att hitta sig själva igen, att man ser sådan skillnad på vad healing kan göra och vilken tröst det finns att få i från andevärlden. Sedan jag startade företaget i Januari 2019, så har min kundkrets exploderat och det är mest inom Reikin jag arbetar nu. Men då jag är medial också så får jag mycket till mig andligt när jag jobbar med Reikin. Så jag brukar säga att hos mig får man 3 i 1, man får Reiki healing, själs scanning och medial vägledning, detta är såklart frivilligt och något som kunden själv väljer, men medans Reikin jobbar med sina energier, så går jaf igenom era Chakran och ser hur ni mår rent själsligt samtidigt som jag får information uppifrån som talar om hur ni själva kan arbeta för att må bättre och få ett härligt liv. Jag brukar rekommendera mina kunder att gå in på Reikiförbundet.se och läsa vad just Reikin kan göra för dem.

Följ mig gärna på Instagram #trohoppoch & min facebooksida Tro Hopp & Änglar

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close