Så här går en Healingsbehandling till hos mig!

Hur går en healingbehandling till hos mig ? Eftersom jag även är medial och jobbar som medium så är mina healingbehandlingar lite annorlunda eftersom jag samtidigt har kontakt med era guider och hjälpare .. Vi börjar med en liten pratstund för att sedan lägga er på behandlingsbänken… Där får ni ligga och bara slappna av till avslappnande musik medans jag behandlar er .. jag utför en helkroppsbehandling med olika handpositioner.. samtidigt som jag får information ifrån era hjälpare ”ser” jag också hur ni mår … jag kallar det själs -scanning (chakrabalansering) för det är så jag tycker att det är och jag får också till mig hur ni själva kan ändra på er för att må bättre eller komma vidare i livet … sedan skriver jag ner allt jag fått till mig under behandlingen och ni får sedan ta del av det … det är väldigt spännande och intressant och om ni kommer tillbaka så kan man via mina anteckningar se hur mycket som har hänt sedan sist med er och det brukar vara en hel del .. Men vill man bara ha Reiki utan att blanda in guider och själs-scanning så får man det såklart … En behandling tar mellan 45 min till 1,30 timme beroende på hur mycket jag har att jobba med och kostar 500 kr (friskvårdsbidrag gäller) Reiki är bra för nästan allt .. fysiskt, mentalt och känslomässigt.. healar sorg, trauman, stress , utbrändhet fysisk smärta och åkommor mm listan kan göras lång .. Gå gärna in på Reikiförbundet.se å läs mer … Varmt välkomna att boka en tid.. ❤❤❤ 

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close