GOD ADVENT MINA FINA FÖLJARE ..

En ny vecka står inför dörren … fylld med healingar och Gruppseans. Är fullbokad hela året ut och jag är så glad och tacksam att mina kunder hittar ut till mig och min mysiga Reikistuga… På onsdag ska jag även få träffa min nya mentor… en ny bekantskap som jag tror kommer föra mitt företag ännu mera framåt . Ser med stor nyfikenhet och glädje fram emot 2020 … Som jag är övertygad om kommer bli ännu bättre än 2019 … Tack alla ni som på något sätt gjort mitt första år som egen företagare så himla fantastiskt… Tack Tack Tack ❤❤❤

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close