Tid är INTE pengar hos mig när jag har en healingbehandling <3

Jag har alltid kunden i fokus och för mig är det viktigt att man får den tiden man behöver…. Vissa behöver prata, en del behandlingar tar längre tid än andra, vissa behöver längre tid att komma ner varv innan en behandling… Därför bokar jag aldrig kunder efter varandra, samt att en behandling kostar samma oavsett om det tar 1 timma eller 2…. Huvudsaken är att kunden känner sig trygg, har tid att skaffa ett förtroende för mig som människa och behandlare, samt att kunden absolut inte ska känna sig stressad och sitta och tänka på pengar och naturligtvis är det viktigt för mig med att inte jag behöver titta på klockan.

Ibland behöver man prata en stund både före och efter behandlingen och eftersom jag får till mig så mycket under en healingbehandling, då jag är uppkopplad till era guider och hjälpare , så tar det också tid att förmedla, detta kan bli väldigt överväldigande och känsligt för kunden och man behöver tid att smälta det jag berättar…. Om man nu vill det …Vill man bara ha en reiki behandling utan medial vägledning så får man naturligtvis det.. Det bestämmer givetvis du som kund… ❤

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close