Andlig vägledning

För ett tag sedan skrev jag att jag inte tog emot kunder som medium längre eftersom jag hade fullt upp med healingen… Nu är jag i kapp igen och känner att jag även kan ta emot kunder för privata sittningar.. Då gärna budskap ifrån guider och hjälpare .. nedanför här ser ni vad jag kan hjälpa er med.. Går väldigt bra även via telefon eller facetime.. Varmt välkommen att boka en tid ❤❤❤ (Den första punkten ang utseende och mötet är jag lite försiktig med , det kan störa mer än att göra nytta i letandet efter kärleken )

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close