Tacksam

Jag är så tacksam för att jag har hittat mitt kall … Att heala och hjälpa andra till ett bättre liv … Reikin går in och ändrar både fysiskt och psykiskt , men ändrar även på tankar och känslor… Har hjälpt så många med sorg trauma stress utbrändhet deprimerade men även sådana som är vilse i livet … Jag brukar säga att Reiki är magiskt.. Jag tackar ödmjukt er som har gett mig förtroendet att heala er ..Är även tacksam över mina Reikielever som sprider denna Japanska energi medicinska behandling vidare ❤❤❤❤❤ Gå gärna in på Google och läs mina recensioner som jag har fått.. 🥰

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close