Distanshealing..

Jag måste bara få dela med mig av en helt fantastiskt distanshealing jag hade häromdagen ❤❤❤
En person hörde av sig och var orolig för sin man som för några veckor sedan skadat sig så illa så lungan hade punkteras.. nu så hade det tillstött komplikationer å lungan behövde tömmas på blod .. hon frågade om jag kunde skicka healing till honom på distans innan operationen och det gjorde jag.. Fick god hjälp av de 4 största ärkeängelarna.. det jag såg var att de la mannen på sidan och grejade med hans rygg . Konstigt tyckte jag ..Sedan tände de en helande eld på hans bröst för att sedan skicka ber en ljuspelare igenom bröstet . .. Jag berättade detta för frun … Igår hörde hon av sig .. de hade tappat lungan på en massa blod, men läkaren var väldigt konfunderad.. de hittade nämligen inget hål i lungan och det hade de äldre varit med om någongång förut… mycket märkligt hade han sagt….. men till saken hör är att läkaren hade gått in via ryggen för att tömma å leta hål… Så nu vet jag vad ärkeängelarna gjorde med ryggen .. lagade hål 🤗🤗🤗 Helt otroligt fantastisk ❤❤❤ Ps. Har gått lov att dela med mig av detta av de det berör ds…

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close