Förbereder mig för Reikikurs…

Känner så stor tacksamhet över Reikin och över att jag än en gång ska få dela med mig av reikins fantastiska värld .. Tacksam över att så många vill lära sig detta magiska verktyg … Ska bli så spännande att höra deras upplevelser och se när reikin flödar genom mina elever.. Tack universum för att du har lett mig in på Reikins väg .. ❤🙏❤

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close